Wie zijn wij?

Wij zijn 5 jonge ondernemers/studenten die in 2020 een eigen startup company zijn begonnen. Wij zullen onszelf even voorstellen.

Amy Koreneef

Amy Koreneef

CEO&manager Marketing

Hallo! Mijn naam is Amy Koreneef en ik ben 19 jaar oud. Binnen het bedrijf ben ik de CEO en manager marketing. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, ik hou van hockey en sta bekend om mijn planningen. Met ons product hopen wij zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen door het verminderen van eenzame gevoelens. Ik hoop dat u ook een doe-kalender aanschaft of cadeau geeft, zodat Piet nog meer maatjes krijgt!

Wesley Keijzer

Wesley Keijzer

Manager marketing&sales

Hoi! Ik ben Wesley Keijzer en ik ben 19 jaar oud. Ik ben de marketing- en salesmanager van Plezier met Piet. Ik hou me binnen het bedrijf vooral bezig met het onderhouden van de website en het verkopen van ons mooie product! In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden of aan het voetballen. Ik vind het belangrijk dat niemand zich eenzaam en alleen voelt en daarom ben ik samen met de anderen dit bedrijfje begonnen. Ik hoop dat de doe-kalender ook u of iemand die u kent kan helpen!

Naomi Sumanat

Naomi Sumanat

Manager marketing&PR

Hi! Mijn naam is Naomi Sumanat en ik ben 19 jaar oud. Ik ben de marketing manager en PR-manager. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en outside the box te denken. Verder help ik anderen graag en ben ik goed in communiceren. Met dit product hopen wij een hulpmiddel gecreëerd te hebben voor hen die dat nodig hebben.

Daan van Eersel

Daan van Eersel

Manager financiën&HRM

Hallo! Mijn naam is Daan van Eersel en ik ben 19 jaar oud. Binnen het bedrijf hou ik me vooral bezig met de boekhoudingen en alle begrotingen. Ik vind het namelijk altijd leuk om te rekenen en rekeningen op te zetten. Voor de rest draait een groot deel van mijn leven om voetbal en ben ik hier vaak mee bezig. Ik hoop dat u een doe-kalender koopt en er veel plezier aan beleeft!

Yannick Filippo

Yannick Filippo

Manager sales& Inkoop/verkoop

Hallo! Mijn naam is Yannick Filippo en ik ben 20 jaar oud. Ik ben de salesmanager van het bedrijf, natuurlijk door de vlotte babbeltjes. Ik vind het leuk om producten te verkopen. Verder zit ik op voetbal en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Ik hoop dat we met dit initiatief toch weer leuke dagen aan de ouderen kunnen geven. Ik hoop dat u dat ook vindt zodat Piet niet langer eenzaam is.

Plezier met Piet

Waarom zijn wij dit bedrijf begonnen?

Wij merkten om ons heen dat eenzaamheid onder ouderen een groot probleem is en alleen maar aan het toenemen is, mede door de huidige coronacrisis. Daarom wilden wij een product op de markt brengen wat dit probleem vermindert en misschien zelfs wel oplost.

We kwamen erachter dat één van de hoofdredenen van eenzaamheid, het gebrek aan leuke en diverse dagelijkse activiteiten en bezigheden is. Aangezien evenementen lastig zijn in de corona tijd en sowieso lastig is voor ouderen die niet meer heel mobiel zijn, wilden wij een product ontwikkelen. En vanuit dat perspectief hebben wij onze doe-kalender ontwikkelt.

Wat houdt de doe-kalender in?

De doe-kalender biedt elke dag een leuke opdracht, kleurplaat, puzzel, recept, weetjes of knutselopdracht aan.

Ook zijn er door de kalender heen 7 themaweken te vinden. Tijdens zo een themaweek maakt u kennis met een buitenlands maatje van Piet. Die hele week staat in het thema van het land van herkomst van het maatje.

De doe-kalender zorgt voor een heel jaar plezier. U kunt op elk moment van het jaar beginnen. Als u dus op 1 juni de doe-kalender aanschaft, heeft u er plezier van tot 1 juni het jaar daarop. 365 Dagen genieten dus!